• banner

Hvad er installationselementerne til den elektromagnetiske pulsventil?

1. Når du installerer en retvinklet magnetventil, skal du sørge for at ventilere for at rense jernspåner, svejseslagger og andet affald, der er tilbage i airbaggen og blæserøret, ellers vil fremmedlegemer blive skyllet direkte ind i pulsventilhuset efter ventilation, forårsager beskadigelse af membranen og forårsager pulsventillækager.
2. Når den neddykkede elektromagnetiske pulsventil er installeret, skal indsprøjtningsrøret behandles i overensstemmelse med kravene i tegningen.
3. 25, 40S nedsænket type og retvinklet elektromagnetisk pulsventil anvender gevindforbindelsesmetoden, det er nødvendigt at vikle en passende mængde tætningsråmaterialebånd på det udvendige gevind af injektionsrøret.Hvis råmaterialebåndet bruges på det indvendige gevind af den elektromagnetiske pulsventil, kan råmaterialebåndet bringes ind i ventilen og forårsage vanskeligheder i driften.
4. Inden installationen skal urenhederne i airbag og blæserør renses op.Sørg for, at indersiden og ydersiden af ​​airbaggen og blæserøret er rene og fri for snavs.
Ved installation skal magnetpulsventilens O-ring være belagt med smøremiddel.O-ringen på den elektromagnetiske pulsventil kan ikke fjernes og installeres på blæserøret først, ellers kan tætningen ikke garanteres.
5. Efter at den elektromagnetiske pulsventil er installeret, er det ikke tilladt at svejse airbaggen og de tilhørende flanger og det forbindende blæserør for at forhindre svejseslagge eller øjeblikkelig højtemperatur tangshang-membran, hvilket vil påvirke membranens levetid.
6. For at beskytte den elektromagnetiske pulsventil skal der installeres et filter, en trykreguleringsventil på den komprimerede luft eller den inaktive gas ind i airbagrørledningen, og en spildevandsventil skal installeres i bunden af ​​airbaggen.Sørg for, at den medfølgende trykluftkilde er ren og tør.Derudover rengøres den regelmæssigt efter driftsforhold.Under installation eller transport blev magnetventilens pilothoved ved et uheld ramt af en hård genstand, hvilket resulterede i deformation af ventilkernebøsningen, og den bevægelige søjle (elektromagnetisk anker) sad fast i ventilkernebøsningen eller bevægede sig ufleksibelt, hvilket gjorde den elektromagnetiske pulsventilen kan ikke starte eller Den kan ikke lukkes, eller membranen hopper på plads.Lufttrykket stiger ikke højt, så askerensningssystemet ikke kan fungere normalt.
7. Diameteren på airbags indsugningsrør kan ikke vælges for lille, hvilket medfører, at lufttrykket ikke kan tilføres i tide, og at ventilen ikke kan blæse normalt.
8. Offline pulsposefilter, tilslut forkert signaltråden, der styrer offline cylinderen, til magnetventilens signalindgangsterminal, så magnetventilspolen vil blive aktiveret i lang tid, og den vil blive brændt ud, hvilket får ventilen til at svigte at åbne.
9. Pulssignaltiden for den elektromagnetiske pulsventil er for lang, hvilket medfører, at ventilen ikke lukkes i tide, indsprøjtningen er ikke normal, og gaskilden er spildt.Vi anbefaler, at du bruger en pulsbredde på 80ms~150ms.
10. Spænd boltene, der forbinder den elektromagnetiske pulsventil og airbagflangen, ellers vil det forårsage luftlækage.
11. Kontroller, om den elektriske tilslutningsdel er normal.Tilslut styreledningen til klemrækken på hver CA elektrisk controller, og vær opmærksom på, at ledningsindgangen ikke vender opad for at forhindre regnvand i at strømme ind.
12. I kolde områder skal den elektromagnetiske pulsventil holdes varm.
13. Sørg for moderat lufttryk til airbagsystemet, og kontroller, om der er installationslækage (du kan børste med sæbevand for at kontrollere, om grænsefladen producerer boblelækage).
14. I systemets fejlfindingstrin skal du teste sprøjtesekvensen af ​​den elektromagnetiske pulsventil og lytte til, om alle pilotventilerne fungerer normalt, og om pulssprøjtelyden er sprød.

image4


Indlægstid: Jan-06-2022